Fredag och helg!

2016-05-13 @ 21:41:32
Fredag idag vilket innebär helg och det är så satans skönt. Vi har väldigt mycket i skolan just nu och längtar verkligen ihjäl mig efter sommarlov med några veckors ledighet. Dock blir det inte bara ledighet i sommar, utan även jobb i några veckor. Men det skadar ju inte att tjäna lite pengar ;) Jag ska iallafall jobba på Ica och tror verkligen att jag kommer stortrivas. Syrran jobbar lite extra där nu och hon säger att det är hur bra som helst, så sommaren kommer ju blir bra iallafall.
När jag kom hem från skolan idag så slumrade jag till en stund i soffan och sedan hängde jag med pappa för att handla. Vi insåg dock att vi var lite för tröga på det då vi skulle vara nere vid mullsjön vid 18 för att grilla med alla grannar. Det var väldigt mysigt då vi knappt umgås med dom annars. 
Sitter just nu och rensar kameran som ska få hänga med på hästtävling imorgon i Herrljunga. Syrran ska tävla individuellt och kanske med laget, får hålla alla tummar att det går bra. Det lär bli en heldag där, dessutom med regn i stort sett hela dagen, så får ladda upp med en massa kläder och något slags skydd till kameran.. 
 
Nu ska jag sätta kameran på laddning och försöka att lägga mig i tid ikväll, så jag inte är alldeles för trött. I värsta fall får jag sova på vägen dit, men det kommer jag ju att göra i vilket fall som helst hehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: