Friyay

2016-05-20 @ 21:55:37

Två från igår och en på kvällens mat.

Hej på er!
Kände redan igår när jag vaknade att febern höll på att komma (lillebror var redan hemma och sjuk, när han är sjuk så smittar han alltid mig haha) men envis som jag var så åkte jag ändå till skolan. Men klarade bara av första lektionen, sen sa kroppen nej och febern tog över samtidigt som jag höll på att svimma. Ville egentligen inte åka hem för gillar inte att missa saker, men väl hemma så somnade jag direkt och kände mig redan bättre efteråt. Nu de sista veckorna har vi himlans mycket i skolan och missar man något så får man ta igen allt på en och samma gång. 

Idag då, mådde som sagt bättre igårkväll så tog mig till skolan med lite halsont. Hade 3 vääldigt lugna lektioner och slutade vid 12.30. När jag kom hem så satte jag på The Notebook (bästa filmen!!) och det gav mig ju inte alls mer ångest över skolan. Att sätta på en film istället för att plugga är ju inte det smartaste att göra i slutet av terminen hehe. 

Kom nyss hem från Munkebo där Felicia hopptränade med laget, fotade lite men har ingen ork till att redigera och fixa ikväll. Det får blir imorgon. Ska även fira 10 och 1-årskalas imorgon för lillebror och lillkusinen. Fy vad tiden springer iväg. Känns ju som att båda föddes igår??? Kameran kanske följer med till kalaset så det kanske blir lite bilder imorgon. Eller ah, man vet ju aldrig när jag bloggar igen ;)

Ha det bäst så hörs vi någon annan dag, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: