.

 
563404_333792116706433_1222012385_n_large

Hos Alva!

Hej!
Nu så är jag hos Alva och bloggar på min dator som jag har med mig. Först kan jag berätta vad vi gjorde i går. Då så gjorde vi en film som ni kanske kommer att få se sen när den är klar. Sen så satt vi mest vid datorn och var ute lite. 
Idag så har vi inte gjort så mycket än, men vi har varit i stallet hos Freyja och Smilla. Då var vi mest i hagen och myste med de. Sen så fick jag se Alvas mosters nya häst, Vildhjärta! Fast jag såg henne bara långt ifrån. För de var så långt uppe i hagen då. Men hon var iallafall jättefin. 
 
Kram! ♥
 
 
Suddig bild!

Mini zoo 2012-07-18


Bloggar direkt från sängen!

Go`morron ♥
Som rubriken lyder så bloggar jag direkt från sängen. Idag så ska jag inte göra något specielt vad jag vet. Idag så lovar jag att bilderna från i Tisdags kommer. Jag glömde av de i går men idag så kommer de som sagt. Jag ska bara vara hemma och slappa i dag. I Fredags så var det bara en månad kvar tills skolan börjar igen. Tänk att det redan har gått så fort. Men det är ju inget toppenväder ute nu direkt. Men på Tisdag så skulle det bli runt 20-25 grader. Då får man passa på att bada och sola då. Nej, Nu så ska jag ner och äta frukost tror jag. Ni får ha det bäst! Puss och kram ♥
 
 

.

 
 
 
553612_505300792828809_1955091573_n_large
Visst var den söt?! ♥

Good morning ♥

Hej!
Nu så har jag precis vaknat och ätit frukost. Idag så ska vi till munkeberg och titta på gammla bilar. Kommer kanske några kort därifrån. Sen kommer det bilder ifrån i Tisdags. Men jag säger inte var vi var men det var många söta djur där i allafall ;) Hoppas att inte mobilen krånglar idag igen. För egentligen så skulle ni ha fått bilderna i Tisdags kväll. 
 
Puss & kram ♥

Bad update

Hejsan svejsan ♥
Jätte dålig uppdatering på den sista tiden. Jag ska försöka bättra mig men det säger jag ju varje gång. 
Idag så har jag bara varit hemma och slappat. Jag har spelat lite sims och varit ute med Jacob. Då hoppade vi lite på studsmattan^^
 

Ciao!

Nu så Känner jag mig tvingad till att blogga. Annars så kommer statistiken bli mycket sämre än vad den är nu. Men vet inte vad jag ska blogga om men kommer kanske bilder sen i kväll ♥
 
Kram!
 
 
 

Nu så har jag kommit hem från stallet för andra gången. Nu så skulle vi bara ge Naima sin medicin till benet. Men nu så är jag hemma och myser framför datorn. Sen så är det väl "Lotta på liseberg"?! Kanske det kommer några inlägg till ikväll.
Annars så kommer det massa inlägg imorgon. Då kommer det kort på Naima som jag tog i dag i stallet. Men ni får ha det bäst!♥ Kram!
 
 
Söta Trisse ♥
 

Fotoinnehåll: omogna blåbär
Kaamera: Nikon D90
 
Kram :)

FLOWER


MÅNDAG

Hej! 
Idag så ska jag inte göra någonting vad jag vet än. Men jag kanske följer med Felicia till stallet sen eller gör något annat. 
Men jag bloggar mera om det sen! Puss & kram  ♥
 

Godnatt! ♥

Nu så går jag och lägger mig snart, så detta blir sista inlägget för den här dagen. 
 

Alvas familjs kattungar!


Hemma från Alva<3

Hej!
Nu så har jag kommit hem från Alva precis. Där gjorde vi inte så mycket. Vi var i stallet och myste med hästarna och ryktade freyja lite grann :)
Efter det så satt vi mest vid datorn och tittade runt lite ;) Men nu så ska jag inte blogga mera utan ni får kort i stället som ni får titta på hur mycket ni vill.
 
Vissa bilder blev stora och vissa små!
 
 

Testar igen!

Hej!
Nu så ska jag testa igen med att blogga på denna bloggen. Jag har ju innan använt blogspot och den tycker jag är enn riktigt bra bloggportal! :) Jag har ändrat på bloggen, så nu ser den inte ut som den gjorde förut. Jag blev faktiskt ganska så nöjd men kommer nog att göra några småsaker på bloggen lite då och då. 
 
Idag så ska jag inte göra något vad jag vet. Kanske hittar på något lite senare sen. Men nu så ska jag titta runt på andra olika bloggar och kanske kommentera era bloggar. Ni får jättegärna kommentera vad era bloggar heter  så kan jag gå in på den och skriva en liten kommentar.
 
 

Ipaaaad😃

 
Hej!
Bloggar från min kusins iPad nu igen! 😊Jag bloggar mera hemma sen, för nu ska det ätas glass!🍦

2012-07-01

Hello ♥
Igår så kom jag hem från Felicias mormor och morfar. Vi hade det jättekul där! Vi sov i lillstugan och det var mysigt. När vi kom dit så badade vi i kyrksjön nästan direkt, Man kan ju inte säga att det var jättevarmt direkt i början men sen blev det varmare. Sen så cyklade vi till ica och köpte godis och så. När vi cyklade tillbaka så mötte vi Felicias mormor som skulle gå och handla och då gick vi dit igen. Sen när vi var klara så hittade inte Felicia cykelnyckeln och då så gick vi in på ica igen och letade lite där. Men så kom Felicia på att hon hade lagt den i påsen som hon hade godiset och drickan i. Så cyklade vi hem och då så hade vi ingen nyckel in till huset och då så fick vi cykla till Felicias morbror och kåna en bil för att deras bilnyckel var ju i huset. När vi kom dit så åkte vi direkt till forsvik där hennes morfar var och så fick vi nyckeln till huset! 
 
Nu så orkar jag inte skriva mer om det här men igår när jag kom hem så somnade jag i soffan och sov där i två timmar! Jag var ju jättetrött när jag kom hem!
 
 
/Julia ♥