Hello ♥

Idag så ska jag och Felicia sova över hos hennes mormor och morfar i mölltorp! Det kommer att bli awesome!!
Det kommer kanske bilder som jag tar med mobilen då men bara kanske. 

Igår så var jag först bara hemma och sen på kvällen så åkte vi till farmor och farfar och firade dem för att de fylde år. Det är ju bra att de fyller år samma dag så blir det firande för de sammad dag ♥
 
Nu så sitter jag och tittar på när jacob spelar tv spel och så packar jag lite samtidigt. Sen så ska vi gå ut och hoppa på studsmattan och sen ska jag göra mig i ordning. 
 

PICTURES

 

God morgon!

Förlåt för att jag inte bloggade något i går... Vi var ju hos veterinären med Naima och allting gick bra.

På Fredag så ska jag och Felicia sova över hos hennes mormor i mölltorp och då ska vi sova i en liten stuga där! Jiiihooo! Ska bli jättekul :D

Ikväll så ska vi åka till farmor och farfar på kalas. Det kommer också att bli kul!


Ha en bra dag, Puss puss ♥


Hej :)

Som ni ser så har jag ändrat lite på designen igen. Men jag undrar två saker fortfarande... Jag vill ha en större header och så vill jag att bloggen ska vara bredare där inläggen är, om ni förstår. Men får kika runt lite om jag kan hitta lösningarna till det.

I morgon så är det en vanlig dag på sommarlovet och sen på kvällen så ska Naima (min syrras häst) till veterinären vid 18.00 och kolla sitt ben eller vad det nu var.


Ha det bäst, Puss puss ♥
 

Hej :)

Idag såhar jag inte bloggat så mycket än, men det kommer! Idag så är det Tisdag och jag är fortfarande hemma och har sommarlov! Götteli gött!  
 
Jag har inte så mycket att skriva om nu, så jag bloggar mera i kväll!
 
Ha det bra, Puss puss ♥

Sjukt sugen...

 
PÅ kanelkaka!!

Ändrat, ändrat och ändrat!

Nu så har jag och Alva ändrat klart på hennes blogg. Men det är något konstigt med hennes header, den liksom försvinner? Om någon vet hur man gör så är det bara att skicka en kommentar så blir jag och Alva jätteglada!

Men i dag så har jag och Alva inte gjort så mycket mer än att ha ändrat på hennes blogg och gjort en videoblogg. Den kan ni titta på på Alvas blogg! Håll utkik efter lite saker som kan ploppa upp lite då och då. Det kommer tex veckans blogg snart och sen kanske det kommer en frågestund som ni kan fråga frågor till mig. Men vi får se om det kommer det.  
 
Bloggar mera sen, Puss puss ♥
 

Ändrat, ändrat3

 

godnatt bloggen <3


Hos kusinen

Hej!
Nu så är jag hos min kusin och bloggar från hans iPad! Det är jättekul! Jag bloggar mera hemma sen och då blir det ett längre inlägg än det här.

Ha det bäst, puss puss <3

Hej bloggen!

Detta är mitt första inlägg på den här bloggen, förutom den där "välkommen till min nya blogg".På den här bloggen så kommer jag att skriva om lite allt möjligt om min vardag. 
 
Idag så är det ju söndag och jag ska vara hemma och slappa. Kanske hitta på något lite senare. Jag ska fixa i ordning mig lite och sen så ska jag ändra en liten sak på bloggen. Hoppas att det blir bra! 
 
Bloggar mera sen, Puss puss ♥
 
 

Välkommen till min nya blogg!