Bad update today ♥

Idag så har jag inte bloggat något. Men jag har faktiskt olika anledningar varför. Vi har varit i munkebo på ponnyallsvenskan hela förmiddagen och kom hem vid 14-15. Sen så har jag gjort läxor och lite annat. Men i morgon så vet jag inte hur uppdatering blir... Aja, vi får se. Här kommer en bild på mig och Alva:
 
 
´Snygg jag var med hatten och glasögonen ♥
Alva du var också snygg!♥

♥FISKBENSFLÄTA♥

 
 
 

Hej

Hemma efter en dag i skolan. Vi hade friidrottsdag och jag var med i 4  grenar. Längdhopp, spjut, 100 meter och 400 meter. Det gick rätt så bra på 100 meter och 400 meter men inte på det andra.
 
Imorgon så börjar dagen med idrott, kul! Sen så fortsätter det med lite olika lektioner till 13.55. Sen är det helg och ledigt. Skööönt!
 
 
En sak vill jag säga också... Min dator är konstig just nu. Skärmen har gått sönder inuti och är konstig. Det är typ blått...
 
 
Kram!
 
 

UPDATE

Hej, Håller på att laga mat men Felicia. Det går ganska så bra... Hehe...

Snart kommer bästisfästis ♥

 
 
 

Studiedag☺

 
Tjenare!:D
Har studiedag i dag så kommer nog bli rätt så mycket bloggning. Imorgon så ska vi ha friidrottsdag i skolan. Då ska jag springa 400 meter, 100 meter, längdhopp och kasta spjut. Har visserligen bara kastat spjut en gång så jag får se hur det går med det.
 
Ha en bra dag ♥
Kram!

Fina Naima...♥

 

Min nya tröja!

 
Hööks 499 :-

Hemma nu!


♥BRAIDS♥

Tumblr_m5qivozvdo1ruyyajo1_250_large
 
Tumblr_mapvnswwhe1rfo71wo1_500_large
 
199259_494999283858328_786291552_n_large
 
280841726733156399_qka0qdgs_f_large

God morgon ♥

Hinner inte skriva så mycket nu för vi ska nog åka strax. i ska till mariestad som jag skrev i går så ska felicia hoppa med naima. Hoppas att det går bra.
Kommer kanske några tidsinställda inlägg sen om jag hinner fixa det.
 
Ha det bra!
Kram Julia ♥
 
Bildlöst inlägg!
 
 

Korsning morsning, eller är det morsning korsning? ♥

 
Tjenare! ;D
Har varit i skövde idag så har inte kunnat att bogga. Det följde inte med så mycket hem men två saker blev det iallafall.
 
Imorgon så blir det inte mycket bloggning. Ska med Felicia till mariestad när hon hoppar en pay & jump. Hoppas att det går bra.
 
 
Ha det bäääääst ♥
Pusselipuss ♥
 
 
Dagens outfit ♥
(instagrambild)

Tjollahopp ♥

Idag så är det Lördag och äntligen helg. Vet inte riktigt vad jag ska göra men något blir det ju iallafall. Läste nyss ut en bra bok. Lånade den i torsdags.... Nu så ska jag gå ner och äta frukost med familjen.
 
Ha det bra!
/Julia
 
 
 
 

God morgon!

 

Beautiful nails ♥

A3ktxbzccaa46e3_largePurple_nail_polish_with_white_pattern-2093_large0e80d38c02da11e28e7522000a1c881f_7_largeAlm_297677_l_large390513_440505969324765_8372063_n_large557168_476015632429567_1492698209_n_largeTumblr_mah09quhc31rqrzr0o1_500_largeBritish_2bflag_large
 

Fångarna på fortet ♥

Hej, Sitter och tittar på fångarna på fortet nu. Skolan idag har gått jättebra och vi hade inte så många lektioner. Idrott, engelska, slöjd och spanska. Sen när jag kom hem så ringde Stina!! Hon har varit i Ibiza i lite mer än en vecka. Hon åkte när vi hade varit på rhodos i tre dagar. Så det var längesen jag träffade henne. Vi följde med Felicia till stallet och hjälpte henne att ta ut Naima. Sen så tog vi in småhästarna och borstade dem. Det regnade så mycket så vi släppte inte ut dem i gahen igen så de fick gå inne. Sen när Felicia hade ridit klart så gjorde vi i ordning Naima medans mamma och Felicia hämtade Trixi och Simba. När vi kom hem så åt vi tacos och nu så sitter vi bänkad framför teven med massa godis ♥ Mums!
 
 
 
 
Ha en fortsatt bra kväll♥
Kisses & hugs /JULIA ^^

Myser i one piecen!♥


Cute cats ♥

Tumblr_mans33u3q31roszzyo1_500_large
Tumblr_manv6opvym1re9qmco1_500_large
 
Tumblr_mantxqk9fk1rpzvaio1_500_large
 

.

Tumblr_m7lvycv4ns1rxs1lzo1_500_large

God morgon!


# GODNATT ♥

Tumblr_lzu20ayok41qe49wpo1_500_large

Tjenare!

 
Sitter med läxan framför teven oh gör lite allt möjligt. Det är meningen att jag ska göra läxan men det är nog mest teven jag tittar på just nu... ;)
Skolan i dag gick bra, vi hade inte det så stressigt. Kemi/biologi, so, bild, spanska/tyska och svenska. I morgon så blir det nog också är väldigt lugn dag igen. Fredag, så slutar 13.55. Vi har idrott direkt på morgonen så det blir kul! Många gillar inte idrott men det är faktiskt det roligaste ämnet i skolan ^^
 
Idag så märkte jag att man kan lägga ut bilderna från instagram till bloggen. Tryckte bara på infoga bild och så stod det "instagram", så då tryckte jag där. Ja´g fick bara logga in och så hade man alla bilderna här då. Kanske inte så roligt att veta direkt, men men... ♥
 
 
@@@ INSTAGRAM @@@

S Ö T I S E N A M A N D A ♥

 

@ INSTAGRAM

 

.


LÄXA :/

Hej ♥
Sitter och gör läxor.. Fast det är inte så mycket. Jag ska bara göra klart en sak i engelskan som de hade i läxa när jag var borta. Så jag har den tills på fredag. Sen så ska jag läsa lite i en bok som vi har i svenskan.
 
Hösten har verkligen kommit hit, Härligt!♥
↓ FAST SAKNAR SÅKLART VÄRMEN PÅ RHODOS!♥ ↓

Tillfällig!

Hej!
Jag vill bara säga att headern som jag har just nu är bara tillfällig. Jag ska göra en ny snart men jag ska bara hitta några fina bilder som jag kan ha. 
 
/Julia

Hejsan ♥

Nu så har inte jag bloggat på ett tag men det är för att vi har varit på rhodos! Vi hade det jätteskönt där nere och vi åt jättegod mat. Resan dit gick bra och resan hem gick också bra. I går så fick vi lämna rummet kl. 6 på kvällen och då gick vi och åt mat. Sen så gick bussen från hotellet kl. 9. Vi fick vänta några timmar innan den kom, Så då spelade vi fotbollsspel och playstation. Sen när vi väl var på flygplatsen så var klockan ungefär 22.00 och då så skulle vi vänta på att klockan skulle bli 23.00 för då skulle planet gå... Men det var försenat så vi åkte upp i luften klockan 23.30. Men jag sov mest under hela flygresan! heart Det var luft gropar när vi flög så det skakade jättemycket så att drickan typ åkte ut.
 
 
↓ B I L D B O M B ↓
 /JULIA ♥

Todaaay ♥

Haloooo ♥
Idag så har jag vart i skolan och gjort det vanliga.. På idrotten så skulle tjejerna stöta kula och jag kan inte direkt säga att det gick så bra för mig... ;)
 
Orkar inte skriva mera nu... BYE ♥
 
 

Hemma efter en dag i skolan ♥

Hej!:)
Kom nyss hem efter en bra dag i skolan. Vi hade so, svenska, kemi, matte och musik. När vi hade so så skulle man rita en karta på hur man tar sig till och från skolan. Det var lite svårt i början men den blev faktiskt rätt så bra i allafall. På svenskan så skulle vi skriva typ lite. Fattade inte direkt vad man skulle göra... På kemin så skulle vi skriva och klistra in lite papper. Vi pratade mest också. När vi hade matte så var vi ute på skolgården och mätte olika saker. Det gick faktiskt rätt så bra det med. När vi hade musik så lyssnade vi på lite olika låtar och pratade lite.
 
Denna dagen har gått rätt så fort tycker jag. Men den var också rätt så lång... ;)
Om en stund så ska jag med mamma och Felica upp till munkebo och titta på när Felicia tränar lite med Naima. Hoppas att det går bra!
 
Ha en fortsatt bra dag!
Kram!
 
 
♥ Trixi & Simba ♥


God morgon :)
Idag så är det 2 september och jag ska bara vara hemma och mysa ♥ Imorgon så är det en ny vecka och skolan börjar igen. Så det är bara några få dagar kvar tills vi åker!!  Längtar ihjäl mig nu! Vi har börjat att ta fram kläder som vi ska ha med oss, och jag har mest :P
 
 

 

↓ Lite av det som ska med till Rhodos ↓