några bilder från sommaren 2013följ mig på instagram @juliasofielarsson

Följ mig på instagram om ni vill se mer bilder, uppdaterar där mer än på bloggen.
 

Sick
Juldagen

Fick kläderna på bilden igår, kommer bo i dom hela lovet!

Helluuu!
Har inte gjort något vettigt alls idag. Mest legat i soffan och kollat på film på ipaden. Började ta kort på lite paket som jag fick igår, men dom blev inte bra, så ska kanske ta med kameran sen. 
Men imorrn kommer säkert bilder, sa samma sak igår och då kom det ju inga, Hahah. 

Ha en fortsatt bra Tisdag, kram!


go'morron
Perfect day

Hejhej!!
Nu är snart julafton över och jag har fått paket som jag är väldigt nöjd över. Kanske fotar lite av det imorrn om jag får Lust. Vid 11-12 idag så kom farmor & farfar hit och vi åt julmat med dom och kollade på kalle anka. Men det slutade med att dom flesta somnade.. Vid 5 Åkte vi till mormor & morfar och dit kom även resten av släkten på mammas sida som vi firade med. Där kom även tomten med paket, hihih. 
 
Imorgon kommer det bli en riktigt slappardag, kommer inte göra så mycket, mest ta det lugnt hemma och troligtvis äta ännu mera julmat. 
 
Nu ska jag sova, godnatt!
 
 

~glada killar~
Christmas eve

Birthday & christmas

Hejehej!! Nu händer det mycket här hemma, idag fyller jag som sagt år och imorgon är det julafton. Fått några presenter idag som jag verkligen är supernöjd över. Vi åkte en snabbis in till Skövde på förmiddagen för att handla det sista inför imorrn och en annan sak med min mobil som jag fick imorses. Sen har vi gjort knäck, som blev fruktansvärt god och vi gjorde smörkola igår. Bloggningen är inte på topp och kommer säkert inte bli bättre, eftersom jag inte har nåt att blogga om, pusshej!

-Tomorrow is christmas


Snöigt

 
2 från idag
 
Uppdateringen ligger verkligen inte på topp just nu. Har ingenting att blogga om och när jag kommer hem på eftermiddagen efter skolan så är det mörkt och alla bilder blir suddiga. Men iallafall, igår när jag vaknade så var hela gräsmattan vit och det blåste som sjutton. Snön ligger kvar idag, men det blåser inte vilket är skönt! Det har varit en sån där "slappardag" idag så jag har inte gjort så mycket, städat och fotat. 
Imorgon så är det genrep för lucian på eftermiddagen, men på förmiddagen så ska jag försöka fota lite mer.  
Ha det braaa, Puss!