Uggs

 

trisse

 

hyacinths

Hejsan!
Lördag idag och har nyss ätit mat. Imorses klockan 9 var det konfa som gällde. Var inte direkt vaken.. Men när jag kom hem så gick jag till skogen bredvid stallet och fotade lite. Bilden ovanför är dock inte från idag men jag tog headern förut. Ska ändra några småsaker på designen sen men inte alls mycket. 
 
Ha det fortsatt bra Lördag! 

Ny header!

 

try, I promise that you can fix it

Äntligen Fredaaaaag!
Har nyss ätit tacos med familjen och ska strax sätta mig framför tvn och kolla på Idol. Brukar allid sluta med att jag somnar, ehehhe.. Har aldrig tyckt om idol så jättemycket..
Men idag var det ungefär en helt vanlig dag i skolan som det brukar vara på Fredagar. Eller klockan 8 till halv 10 hade vi någon slags "brandinformationsgrej" . Vi satt och lyssnade på tre personer som berättade om olika bränder osv. Efter lunch så hade vi håltimma i två timmar och en kvart. Inte direkt världens roligaste att ha så på en fredagseftermiddag. 
 
Nu ska jag sätta mig och svara på lite kommentarer, hejsvejs!
 
 

SNÖFLINGOR

Testade att ha snöflingor på bloggen, kanske tar bort det snart, heheh. 

saturday

 
Jullängtan...
 
Äntligen är det helg igen och veckan har gått i en välldans fart. Det känns som om det nyss var Måndag. Har inte
gjort så mycket idag, var på en liten promenix med Linus på morgonen och ska snart ut igen. Tänkte berätta lite vad  jag har gjort dom senaste dagarna.
 
Måndag
I måndags så var det en helt vanlig skoldag, Vi körde crossfit på idrotten.. När jag kom hem så gjorde jag mest läxor.
 
Tisdag
Vi har alltid korta dagar på Tisdagar och slutar då halv ett vilket är jätteskönt! Hade bara 4 lektioner och när jag kom hem så fotade jag. Ni fick se några av bilderna då men inte alla. Ni kanske få se någon senare, Får se. Sen gjorde jag läxor om jag minns rätt. Sen hade jag en otrolig träningsverk sedan i Måndags..
 
Onsdag
Träningsverken kändes fortfarande, annars var det en helt vanlig dag med läxor efter skolan. 
 
Torsdag
Jag har aldrig tyckt om torsdagar eftersom att vi har långa lektioner och inte så långa raster. Men vi hade hemkunskap, då skulle vi laga mat med en massa olika rotfrukter. Det blev jättegott! Sen efter det så var det "träning" inför Lucian, och det gick väl också bra. 
 
Fredag
Älskar Fredagar och har alltid gjort, fast vem gör inte det? Fast det dåliga med fredagar är att vi har rast i 2 timmar och en kvart.. 
Men på kvällen så var det ju iallafall fotboll. Sverige mötte ju Portugal och det gick väl bra till en början men inte slutet då Portugal vann med 1- 0. 
 
Ha det braaa, Puss!

svar på tal

 Falsterbo♥
 
- Jättefin blogg, hur tycker du att Nikon är att fota med? Bättre än Canon?
Tack så mycket! Jag har alltid tyckt om att fota med Nikon. I början så tyckte jag bättre om Canon men nu tycker jag tvärtom. Tycker desutom att Nikon är mycket lättare. Om den är bättre än canon vet jag inte, det finns ju olika canon & Nikon "kameror".
 

some pictures

Nikon D90+ Nikkor 18-105 f/5.6 G 
 

candles

Nikon D90+ Nikkor 18-105 f/5.6 G 

the port

Två bilder från en dag då jag och några vänner fotade i hamnen
 
Hejsan!
Höstlovet är slut och skolan har dragit igång igen. Har vart en helt vanlig skoldag, på onsdag har vi So "test". Som jag hoppas kommer gå bra. Idag kom även mitt nya "Close-up + 10" filter. Har inte hunnit testa det så mycket än eftersom att det är väldigt dåligt ljus. Kommer antagligen fota med det imorgon. 
Har också kollat klart på alla gossip girl avsnitten för tredje gången, heheh.. Tro mig eller ej, men kommer säkert titta på dom snart igen..
 
Ha det braaa, Puss!