-

 

prickar in loven

En random bild på Alvas kamera från igår
 
Hej!
Ligger just nu i sängen och svettas som en gris. Har inte alls mått bra idag. Igårkväll somnade jag med feber, halsont och förskyld. En sak som är typiskt mig är att jag blir sjuk på alla loven. På påsklovet hade jag feber hela veckan och ögoninfektion. Nu på höstlovet mår jag heller inget vidare bra. Åkte till farmor & farfar på förmiddagen men åkte hem för ett tag sen för kände mig febrig igen.. 
 
Annars så har jag inte gjort så mycket. Om ni kollade bloggen igår så bloggade jag några bilder som jag tagit vid kvarnen med Felicia & Alva. Vi cyklade dit på förmiddagen och på eftermiddagen åkte jag, Alva, Felicia (syrran denna gången, hahah) och Moa och köpte godis. Sen var det meningen att vi skulle titta på en film som inte alls var bra. Vet inte ens vad den handlade om eftersom jag inte ens tittade på den..
 
Ha det braaa, Puss!

beautiful friends

 
 

photographed at the mill

Märkte inte förrens nu att jag redigerar många bilder till sepia...

water

 

God morgon!

 
 
Jag och Argentinaaaaa♥♥♥
 
Denna veckan har gått väldigt fort och läsveckan är över. Har nog vart den slappaste skolveckan vi haft. Igårkväll hade jag och 5 tjejer jätteroligt. Vi åkte till bowlinghallen och åt först pizza, och sen bowlade vi, jag förlorade stort.. 
Nästa vecka vet jag inte alls vad jag ska göra, eftersom att det är höstlov så blir det nog inte så mycket gjort, hahah. 
 
 Ha det braaa, Puss!

ULSTEEEEEER

 
 

19:15

Hello!
Skolan idag gick inte fort. Började morgonen med matteprov, sen skulle vi jobba med en engelska inlämning som ska vara klar imorgon. Och sen hade vi cooper på eftermiddagen. Det gick rent ut sagt skit och jag är absolut inte nöjd med cooper. 
Nu ska jag fortsätta med spanskan, Ha det braaa!

fotat

En av bilderna jag tog för ca 10 minuter sen..
 
Hejhej!
Idag har jag inte gjort så mycket än sålänge. Kollat på några avsnitt på gossip girl, fikat, gjort läxor & fotat lite. Imorgon så har vi cooper test och matteprov. Hoppas att det går bra på båda. Vill ha bättre tid på cooper än vad jag hade förra gången. 
Ska kanske gå ut och ta en liten springtur sen, så jag har gjort något vettigt idag. 

då var det fredag igen

Bildlöst inlägg
 
Hello!
Fredag idag och det var nästan vecka sen jag bloggade. Veckorna går sjukt fort nu och det är inte långt kvar till höstlovet. Eller jo, några veckor.. Nästa vecka så har vi tre prov, Vi ska ha skrivit en engelska och en svenska inlämning och sen har vi konditionstest på det också. Så det kommer nog inte alls bli någon uppdatering nästa vecka. 
Sen är det bara 73 dagar kvar tills jag fyller år, hahah. 
 
Ha det braaa, Puss!
 

dagens

 
 

COZY AUTUMN

Åhh, blir så sugen på att fota när jag ser sånna här bilder!

we heart it #2

 

I WANT TO BE FOREVER YOUNG

Morsning korsning!
Hade konfa på morgonen/förmiddagen idag. Gjorde inget särskillt där.. Efter det följde alva med mig hem och vi gjorde inget speciellt då heller. Vi bakade hallongrottor som blev supergoda men kanske inte världens snyggaste direkt. Sen så har vi vart i stallet, hyrt film, tittat på filmen, eller aa, tittade bara tioo minuter sen tröttnade jag..
Nu ligger jag i sängen under en gosig filt och lyssnar på musik. 
 
Ha det braaa, Puss!

FREDAAAAAAG

Foto från håltimman när vi fota lite i hamnen.
 
Hej!
Dagen har gått väldigt fort, eller hela veckan har gått väldigt fort.. På håltimman så skulle vi gå och fota i hamnen. Men det slutade med att vi satt och åt godis i Cajsas båt, hahah. Men efter skolan då, gjorde fruktsallad, var ute och titta på stallet och lite mer. Imorgon så bär det av till konfan och är där 9 till halv 12 tror jag. Inte direkt det roligaste som finns..
 
Ha det braaa, Puss!