29/9- 13

Hejhej!
Söndag idag, det känns som Lördag.. Men imorrn är det skola igen och en ny vecka. Har inte hunnit göra så mycket idag än. Ändrat lite med bloggen, men är inte klar än så jag får se hur det blir. Snart så ska jag sätta mig med några läxor och kolla igen dom. 
 
Ha det braaa, Puss!

Allt från gina.
 
Gått runt i mina hängslebyxor även idag. Är totalt kär i dom. Men dagen har varit rätt så slapp, slutade halv 1 och åkte hem och åt mat, tittat lite på tv och ska snart ut och gå med Linus. 

AMERIKANSKA PANNKAKOR

Fixade amerikanska pannkakor till kvällsmat nu ikväll. Vi gjorde även sånna på engelskan, kan inte säga att dom blev världens bästa, men dom här blev nog bättre.. 
 
Puss!

hejhej

Har nyss gjort spanskaläxan och ska snart packa väskan till imorron. Vi har friidrottsdag från 8-15. Ska hoppa höjdhopp och längdhopp, sen springa 100 & 400 meter och kasta spjut.
Nej, nu ska jag ta något och äta, puss.
 

följ mig på instagram @juliasofielarsson

 
 

mums filibabba

Hej!
Dagen har väl vart som vanliga Måndagar.. Hahah nej men det har vart en helt vanlig Måndag. Vi slutade med idrott då jag hoppa höjdhopp hela lektionen. Sen när jag kom hem så tränade jag på So: n som vi har prov på imorrn. Men jag tror att det kommer gå bra. Åt appelsin som ni ser på bilderna över, hahah. Imorrn slutar vi även tidigt så det blir skönt. Vet inte vad jag ska göra efter skolan men är sugen på att springa runt sjön igen, så får se vad det blir. 
Ha det braaa, Puss!

inte varje dag man är här uppe

 

Go morron

Nu ska jag snart åka och hämta Alva och sen åker vi till konfirmationen. Sen vet jag inte vad jag ska göra idag. Mamma & syrran åker upp till munkebo, där det är pay n jump. Kanske åker dit efter, vem vet. 
 
Ha det braaa, Puss!
 

10 truths

▲ Jag kan inte fatta hur alla kan tycka om tacos så mycket.
 
▲ Jag är väldigt kräsen och har alltid vart det.
 
▲ Jag har gått i 7 olika sporter.
 
▲ Älskar att springa, men har inte gjort det på ett bra tag nu..
 
▲ Fyller 14 om 101 dagar..
 
▲ Jag skulle egentligen ha blivit 00:a. 
 
▲ Älskar belgisk choklad.
 
▲ Ost är det vidrigaste jag vet.
 
▲ När vi var på Mallorca så åt jag köttfärsås & spagetti varje dag i två veckor.. 
 
▲ Jag har på mig något blått, grått eller vitt VARJE DAG.
 

Freeeedag

Heeeej!
Fredag idag och denna veckan har gått fort som bare den. Det har vart en helt vanlig Fredag, men på håltimman så överaskade jag, Alva, Madde, Stina och Cajsa Felicia med en tårta som vi åt på strandpromenaden. Hon fyllde nämnligen år i Onsdags! Det var supermysigt!:)
När jag kom hem så somnade jag i fåtöljen, typical Julia.. Men nu har jag allafall ätit tacos och gått en sväng med Linus. 
Imorgon så är det första dagen av konfirmationen. Vi är bara 6 stycken så det blir kul, bara tjejer också!;D
Nästa Fredag så ska vi 6 till kyrkekvarn och paddla kanot, och så sover vi över där till Lördagen. Men vi ska åka dit klockan fyra och jag slutar skolan 3 så då blir det bråttom.. 
 
Bilden jag jag lånat av bästa Alva, hennes blogg hittar ni HÄR!
 

 

Nu får det allt bli ett inlägg

Hej!
Inte bloggat sen i Onsdags så kände att det var dags nu. Men har inte gjort något speciellt sen dess. I Lördags så var det dags för tävling för Felicia och Queenie. Det gick jättebra för dom. Sen i igår så var vi hos mina kusiner och firade två av dom som fyllt år. 
 
Idag då, det har vart en helt vanlig skoldag, hade idrott sista lektionen då sprang jag 800 meter.. Usch, säger jag bara... Men det gick iallafall bra. Imorgon slutar vi halv ett, så då ska jag & Alva göra lite saker. Inget jag kan skriva om här, heheh.
 
Ha det braaa, Puss!
 
 

Ännu mera..

 

Scones

Blev hungrig och vi hade inget bröd hemma så jag passade på att baka scones. Tog bara 10 minuter i ugnen så det gick inte långsamt!
 

Sick

Hejhej!
Är hemma idag, är förskyld, ont halsen och har ögoninfektion.. Har absolut inget att göra så jag ska ta och sätta på någon bra film tror jag. Något tips? 
 

FÖRSKYLD..

Tjenare!
Idag vard et en väldigt kort dag, hade bara fyra lektioner och slutade halv ett. Men jag har gått runt med en rinnande näsa och ont i halsen hela dagnen. Så just nu är nässprayen min bästavän.. Hade tänkt att springa idag men så blir det ju inte nu.. Tråkigt..
 
Aja, nu ska jag göra läxor och sen läsa Zlataaaaaaan!
 
Ha det bra, pusshej!
 

20:21

Hejhej!
Kom nyss hem från en springtur runt sjön. Gick faktiskt ganska bra, några minuter bättre än förra gången. Imorgon så är det skola så får ställa klockan ikväll.