K V Ä L L S B A D

 

L Å N G H E L G

Hej, Tänkte berätta lite om dagarna då jag inte har bloggat. I Onsdags så följde Cajsa med hem efter skolan och vi gick ut och fotade, som ni ser på bilden där uppe. Vid 6 så var vi och kollade på niornas cabaré igen, 
I Torsdags så kom Cajsa till mig igen på morgonen och var här en stund. Sen på eftermiddagen så åkte vi ner till torget där det var marknad. Köpte inget "vettigt" utan det blev bara en massa sockervadd och godis heheh. Idag har jag inte gjort så mycket än så länge och får se vad jag för resten av dagen. 
 
Ha det bra! 
 
 
 

En helt vanlig Tisdag

Fina mamma och Argentina ♥
 
Idag har det för det mesta varit en helt vanlig Tisdag. Fast vi har bara haft två hela lektioner eftersom att vi slutar halv 1 och vi var på niornas cabaret. När jag kom hem gick jag en sväng med Linus och sen satte jag mig med biologiprovet som vi har imorgon, bläääää. Imorgon är det ju även sista skoldagen denna veckan, och det är bara 8 riktiga skoldagar kvar tills sommarlovet om jag har räknat rätt, så himlans skönt! 
 
Nu ska jag fortsätta med biologin, tjingeling!

- Senaste från kamerarullen


I stort sett så ät det bara egopixxx, förutom den söta bilden på lillebror♡

L Ö R D A G

Det går inte alls bra med bloggningen just nu. Har tänkt att blogga flera gånger, och gjort iordning några inlägg men aldrig publicerat dom. Men nu bloggar jag iallafall. Denna veckan har varit för det mesta en normal skolvecka. Vädret har bara blivit bättre och bättre som ni säkert vet. 
 
I onsdags så hade alla 8:or orienteringsdag. Jag orienterade med Felicia i högaliden och i började klockan 8 och slutade lite innan nio, sååå skönt! Sen så följde Stina och Felicia med hem, då badade vi i Mullsjön och solade. Vid 12 lagade vi mat, eller vi stekte hamburgare hahah, och sen vid 1 skulle vi tillbaka till skolan för att bara ha idrott, lite onödigt faktiskt.. 
 
Idag så har det inte varit lika "fint" väder som resten av veckan, utan det är molnigt och det regnar lite då och då. Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Var med uppe i munkebo och skulle fota på en dressyrtävling, men bilderna blev inte så bra.. Har även ändrat lite olika saker på bloggen, ändrade bredden och lite olika typsnitt. 
 
En bild jag tog påväg ner till sjön för några dagar sen.
 
 

-

 

full fart

 

Gårdagen

Morsning korsning!
Är inte direkt så bra på att hålla bloggen uppdaterad just nu.. Men igår så hade jag konfirmation på förmiddagen. Sen på eftermiddagen så kom släkten hem till oss och firade mig och Jacob (han fyllde år igår!). Av mamma och pappa så fick jag ett nytt objektiv som jag har pratat om väldigt länge, och sen fick jag även photoshop elements 11 av dom också. Kan inte säga något annat än att jag älskar båda sakerna så himlans mycket! Av släkten fick jag en massa pengar och lite andra fina små saker. 
 
Ha det bra, kram!