studiedag

Så skönt med en extra dag ledigt från skolan, kan säga att det var väldigt behövligt. Dock så slipper jag inte undan helt, utan ska göra lite läxor. Har prov i politik på Torsdag och Fredag, och en redovisning i spanskan på Fredag. 
Aja, vi hörs!

-

 Hej, har verkligen inget att blogga om, men kände ändå att det var dags för ett nytt inlägg. Fick helg igår, efter en rätt så lugn vecka i skolan. Har haft ett matteprov och spanskainlämning som äntligen är klart.. 
Beställde en ny vinterjacka igår, så det kanske kommer bilder på den när den kommit. Känner att detta blev ett rätt så meningslöst inlägg, men ni får ha det så bra!
 

bara några timmar...

//1. Försökte ta en fin bild på tröjan hahah// 2. Jag och syrran provade vääldigt guldiga klänningar i Skövde...// 3 & 4. myyys från igårkväll//
 
...kvar av höstlovet. Har för det mesta tagit det lugnt hela lovet och inte gjort så mycket. Var i skara i Torsdags och i Skövde i Fredags. Annars så har jag inte gjort så mycket mer. 
Har precis städat mitt rum och tänt några ljus. Ska snart platta håret och kolla på vad jag ska ha på mig imorgon. 
 
Ni får ha det så bra!
Kram!

new in

Var i Skövde med familjen i Fredags. Först så skulle vi ta nya pass, då dom gamla gått ut. Sen gick vi i några affärer och då fick denna väskan från Lindex följa med mig hem.