INTE LÅNGT KVAR


Hejhej!
Har varit några underbara dagar hör på rhodos, men imorgon blir det hemfärd till kalla Sverige. Det ska ändå bli lite skönt att komma hem, men då skulle jag gärna tagit med mig värmen hem!
Vi får lämna vårat rum klockan 12 imorgon (på dagen), men bussen till flygplatsen går inte förren 21:20... Så det blir att vänta ett tag, men vi kommer vara vid poolen i stort sett hela dagen så det blir säkert bra!

Poolhäng
Rhodos dag 1 & 2

Hejhej!
Igår natt gick vi upp runt 1 för att styra bilen mot landvetter. Vi kom fram runt 4 och checkade in alla väskor, åt frukost, kollade bland allt taxfree osv. Planet gick kl 7, och kom fram runt 12 på Rhodos (kl 11 svensk tid). När vi kom till hotellet så checkade vi in där. Vi bor på samma hotell som förra gången och har till och med samma rum. Eftermiddagen spenderade vi vid poolen, blev dock inte så länge eftersom vi va väldigt trötta så vi somnade redan vid 19-20 tiden. 

Idag så började dagen med en goood hotellfrukost, sedan har vi bara slappat vid poolen. Vi har snorklat i havet och sett massa fiskar, ätit glass, badat osv. Och samma saker händer nog imorgon. 
På Onsdag tror vi att vi åker in till gamla stan, där vi har spenderat en kväll varke gång vi varit här, otroligt mysigt! 

Nu ska vi gå och äta buffé, ha det så vra så kanske vi hörs imorgon, puss!sjuk, sjuk och ännu mer sjuk

Känns som om jag bara har varit sjuk det här lovet. Är ioförsig sjuk i stort sett varenda lov.. Min feber har kommit och gått det senaste, även halsont. Väääldigt irriterande kan jag lova. Sen har det även regnat de senaste dagarna, men idag har det varit soligt hela dagen vilket har vart skönt. Skolan börjar om 14 dagar för mig, vet inte om jag har skrivit något om vad jag ska gå för gymnasium. Men jag ska iallafall gå Tekniklinjen på Fågelviksgymnasiet, i tibro. Drar med mig Stina dit som jag släpat med mig ända sedan dagis haha, skämt åsido. Men vet bara vilka "Hjo-borna" är så lite nytt folk kommer man ju förhoppningsvis att träffa. 
Nu ska jag krypa till kojs, Ha det så bra så hörs vi, Pusshej!

NÄR SOLEN ÄNTLIGEN KOM FRAM