Myskväll i nystädat rum


La mig lite extra tidigt ikväll och satte på ett avsnitt av 90210, bästa!!

291215

Tog mig ut på en promenad med Linus imorses i snön vilket var väldigt uppfriskande, dock väldigt kallt. Sen har jag mest tagit det lugnt fram till för en stund sen då jag började städa och rensa lite på mitt rum. Har tagit bort alla julsaker (tidigt, jag vet) och möblerat om lite. 
 

MIN JULAFTON 2015

Hej!
Min julafton startade med frukost med familjen. Alla förutom jag åt gröt, vilket jag inte tycker så mycket om haha. Efter frukosten så gjorde vi iordning oss eftersom att farmor & farfar skulle komma till oss på förmiddagen. När dom väl var här så drack vi glögg och åt pepparkakor, åt julmat, öpnnade lite paket och senare kollade vi självklart på kalle anka. 
Runt 17-18 så åkte vi till mormor & morfar för att fira lite med släkten på mammas sida. Där kom även tomten med paket och jag fick många fina saker som jag kanske kan fota och lägga ut i ett annat inlägg. 
 
Ha det bäst, puss!

En slaskig morgonpromenad
Farmor & Farfar

Hej!
Sitter just nu hemma hos farmor och farfar och ska snart äta mat här. Imorses när jag vaknade upp hos Johan så va det snö ute, wihoo!
Ska skriva om julafton lite senare idag tror jag.

Puss!

nu är jag också 16

Hej!
Var ett tag sedan jag "skrev" ett inlägg. Det har hänt en hel del sedan sist. Har bland annat fått ett väldigt efterlängat jullov och idag fyller jag äntligen 16 år. Plus att imorgon är det julafton vilket är årets bästa dag enligt mig. 
 

Pepparkaksbak

 

Granen står så grön och grann i stugan...

 

kalas

Hade släktkalas för mig, mamma och pappa i Fredags. Fick lite smått och gott som bland annat smycken. 

151210

 
Hej!
10 dagar sedan jag bloggade sist, woops. Har slutat för idag och ska snart åka hem för att spendera resten av dagen med kemiboken<333 Aja, har bara kemiprov imorgon, Historiaprov nästa vecka och två inlämningar kvar nu. Okej det kanske är rätt så mycket ändå haha. 
Skulle egentligen ha slutat 16 idag, men fick sluta klockan 12 istället då halva klassen inte hade någon kemi och slapp spanskan så vi inte behövde ha håltimma i några timmar. Ikväll blir det förhoppningsvis innebandyträning vilket ska bli lika kul som alltid. 
 
Ha det bra!
 

Godmorgon på er!

Sitter i skolan nu och väntar på att börja. Ska åka skridskor idag så idrotten och kommer se ut som bambi på hal is haha. Har inte åkt skridskor på 2-3 år, så lär väl ramla några gånger... Vi har e hyfsat kort dag idag, slutar 15 och har bara 4 rätt så lugna lektioner. När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag troligtvis göra färdigt en historiainlämning. 
 
Nu börar jag snart så måste sticka, puss!