Wanties- ralph lauren

WANTIES- RALPH LAUREN
 
 

Fredaag


Nu fick ni även en bild på byxorna jag köpte igår.

En favoritoutfit på sommaren

Klänning & skor från GANT. 
 
 

new hat

Älskar denna hatten som jag köpte på HM för några veckor sedan. Den blir perfekt till Rhodos, och har använt den vid stranden redan här hemma. Bilderna blev dock inte så bra, då lillebror fotade och han tyckte inte alls det var kul..

EN DAG I SKÖVDE


Idag blev det en tur till Skövde med nästan hela familjen för lite ärenden. Jag fick med mig hem en concealer och ett par svarta mjukisbyxor med bootcut, älskar dom! Vi åt mat på McDonalds, och sen blev det även en tur till Skara för att titta på cykel till mig, har inte haft någon cykel på några år, så ska nog införskaffa mig en snart.

Snaps från idaag
2 nya

Dessa två toppar köpte jag för någon vecka sedan, för endast 100:- (!!)  på Lager 157. 

GOD MORGON

Har inget direkt planerat idag som jag ska göra. Är väldigt baksugen så kanske bakar något gott. Har ni kanske något tips på vad man kan baka? Annars blir det väl ett avsnitt av gossip girl som vanligt hahah. Har precis kollat på gamla bilder från Rhodos och från Mallorca. Kan ju inget annat att säga än att guuud vad jag längtar tills vi åker till Rhodos igen.
 
Vi åker som sagt till Rhodos, Kallithea, den 23 augusti. Så jag (och mina syskon) går i skolan första veckan, och är lediga hela veckan därpå. Hotellet har vi varit på ett X antal gånger innan, så vi vet redan ungefär exakt allting om hotellet hahah.
 
 

throwback till en mysig höstdag

 

36 dagar, sen lyfter vi!

Om 36 dagar sätter vi oss i flyplanet som styr mot Rhodos. Ovanför är några bilder från när vi var där för 3 år sen. Finns inget bättre ställe så det ska bli riktigt skönt oh roligt att komma tillbaka dit. Har åkt dit sen jag var liten så det har blivit några gånger på samma ställe hehe. 
 

host host

Hejhej!
Sommarlovet är i full gång och min uppdatering suger. Har varit sjuk i snart 2 veckor, då jag har haft ont i halsen, huvudet, är förkyld oh har haft liiite feber. en nu är det bara förkylningen som inte vill släppa.. Tror jag ska sätta mig och redigera några bilder eftersom att jag har bildbrist, så därför det fick bli bilder från instagram.