en mysigare kväll

Igår runt halv 4 så satte jag och syster yster oss på varsin cykel mot Moa & Alva. Vi skulle ha picknick i fågeltornet, och man kan inget annat än säga att Moa verkligen hade gått in för det. Plastblommor, filtar, kuddar, högtalare ljusslingor och massa mer. Sen ska vi ju inte glömma allt gott som vi åt. Jag och Felicia hade bakat rosa muffins och rosa silviakakor, och dom andra hade med sig massa gott dom också. 
 

gårdagens

 

En regnig morgon

Godmorgon!
Hoppas ni sovit bra, för det har jag verkligen gjort. Men synen när jag tittade ut genom fönstret nu på morgonen var inte så rolig... Det regnade och var blött & mörkt ute. Ingen strålande sol som det var igår när jag vaknade. Men det gör inte mig så mycket, ska redigera några bilder idag och sen får jag se vad som händer.

orkar inte vänta mer


Onsdag, eller?


Två bilder från kamerarullen, fina cajsa & en selfie.

Hej, idag är det Onsdag tror jag, har aldrig någon koll på vad det är för dag på loven... Men men, idag händer det väl inget speciellt heller, tror det ska regna idag så det skulle inte förvåna mig om jag stannar inne o sätter på några avsnitt av någon serie, hehehe. 

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

Klicka på någon utav bilderna för att följa mig.

LITE NYTT

Hejhej!
Har suttit nu en stund och ändrat lite saker på bloggen, bla en ny header och lite nadra småsaker som man inte tänker på. 
Åkte med mamma till stan förut för att handla och byta min ring som jag fick, bytte till två andra silverringar. Dock så får jag den troligvis inte förren nästa vecka, då de fick beställa hem dom i mindre storlekar eftersom att jag inte direkt har de bredaste fingrarna, heheh. 

AAGAARD- A WORLD OF JEWELLERY

Fick denna jättefina ringen av mamma & pappa i torsdags innan skolavslutningen. Dock så var den för stor så vi ska byta den någon dag. 

sommarlooov

Äntligen har även jag fått sommarlov (fast haft det i 3 dagar redan...) och det är såå skönt. Torsdagskvällen blev lyckad med "balen" och samma med fedagskvällen då det var sista natten med gänget på skara sommarland. Idag så ska jag inte göra något speciellt mest ta det lugnt i solen och kanske fota lite. Ska försöka fota så mycket som möjligt nu i sommar, för då har jag något att blogga om, hahah.
Ha det bra så hörs vi, kram!

IDAG VAR DET MIN TUR

Bilder på den goda jordgubbstårtan som mamma bakade.
Idag var det min tur att ha skolavslutning och få sommarlov. Kom nyss hem och åt tårta med familjen + mormor, farmor & farfar. Vid 6 så är det dags för "avslutningsfest/bal" för alla nior på hotellet, så det ska bli kul! 

LILLEBRORS SKOLAVSLUTNING

Hej, kom nyss hem från lillebrors skolavslutning, kan inget annat än att säga att vi hade tur med vädret. Inte ett enda moln på himlen dock så började det blåsa en del. Efter det så gick vi ca 100 meter hem till farmor & farfar för att fika. 
Imorgon är det min tur att ha min 10e och sista skolavslutning i grundskolan. Ska bli så himla skönt att få sommarlov efter en väldigt jobbig termin i 9an..
Ska försöka sova i tid ikväll så jag orkar med morgondagen, godnatt!