Falköping

I Tisdags så styrdes bilen till Falköping för lite farmor- och farfarmyyys. Vi åkte först till Osterian i Falköping, och kan bara säga att jag aldrig sett sååå fint julpynt som dom hade! Vi var mest där för att kolla på alla julsaker, inte så mycket ost haha. Men därifrån så fick jag med mig en jättefin ljusslinga hem. Kanske kommer någon bild på den senare. Vi åkte även till museumet i Falköping och kikade runt där lite, och sist kollade vi runt lite på stan. Fick även där med mig hem en trjöja/blus och ett par fina men ändå sköna svarta byxor. Ni kan se kläderna på bilden där uppe, båda sakerna kommer från Lindex.


Morgonpromenad
Godmorgon


Godmorgon! 
Har sovmorgon idag, så tog och åt frukost i sängen samtidigt som jag kollade på bilder på paddan från en jul för några år sedan. På den högra bilden så är det när jag och Felicia bakade pepparkakor, och det slutade med att alla Felicias pepparkakor blev brända, för jag gjorde så tjocka hahah.

Nu ska jag fortsätta göra iordning mig inför skolan, ha det bra!

tävlingsdag

Två bilder från igår & en från idag. 
 
Dagen har i stort sett bara tillbringats i ett ridhus i Tidaholm med familjen och en massa andra. Felicia skulle nämnligen tävla, och då följde hela familjen med för en gångs skull. Hon hoppade två klasser, och kom på 2a plats i den sista klassen, duktigt! Imorgon så kommer Johan hit, eller så åker jag till honom, vi får se hur det blir. Aja, uppdateringen är inte på topp just nu, som vanligt dock... Så vi får se när det blir nästa gång.
 
Ha det braaa!

helgen

Helgen har väl sett ut som de flesta andra helger. Åkte till Johan I lördags och sov där en natt. På söndagen så bestämde vi oss för att bowla, så vi tog en tur till lilla Hjo och bowlade i två timmar vilket var väldigt kul. Annars så har vi bara tagit det lugnt. 
Gick upp vid 6 idag även fast jag hade sovmorgon, för trodde inte att jag hade någon skjuts till bussen. Men när jag kom ner så viade det sig ju att jag hade det.... Så nu ligger jag isängen igen med datorn i knät och kollar på ett avsnitt av gossip girl. Ska gå ner och äta frukost snart och sen åka vid 9.
 
KRAM!
 
 

american pancakes

Gjorde amerikanska pannkakor till kvällsmat, vilket uppskattades av hela familjen. Hade jobbigaste dagen på hela veckan i dag i skolan, började vid 8, slutade 16 och har haft lektioner stup i kvarten. Direkt efter skolan var det bara att sätta sig ner och försöka nöta in resten av matten som vi har prov på imorgon. Hoppas verkligen att det går bra, eftersom att det är första matteprovet i gymnasiet.
Imorgon kväll vid 20 står träning på schemat, vet dock inte vad jag ska göra tiden mellan skolan och träningen, förhoppningsvis läxor, annars slutar det nog med att jag sitter bänkad framför datorn med någon serie hehe :))) Ska även försöka hinna med att redigera några bilder från min lilla kusin Hugos dop som var för några veckor sedan.
Ha det braaa!

Tråktisdag

Hejhej, idag är det tisdag, dock börjar dagen lida mot sitt slut. Oj vad gammal jag lät när jag skrev det haha. Men dagen har varit lika tråkig som alla andra tisdagar, skola & läxor. Hade sovmorgon till runt 10, och slutade vid 15, så det var rätt så lugnt ändå. Bilderna är från imorses, sprang ut och tog en bild på det första lövet jag kunde hitta (barfota och utan jacka, sviiinkallt) och redigerade den lite snabbt haha.
 
KRAM ♥
 

3 svartvita från dagen