UGG AUSTRALIA

Helt kääär i mina nya Uggs!!

OOTD

 
 

Dagen


Hej! Ovanför ser ni lite bilder från dagen. Skolan gick ändå hyfsat fort eftersom att vi hade sovmorgon till ca 10 och slutade vid 15. När jag kom hem så drog jag ut på en springtur med mamma & lillebror. Måste verkligen ta tag i springandet och konditionen snart.. Men men, har väldigt mycket läxor och prov nu och sitter med kemiboken i knät när jag skriver detta. På torsdag så har vi studiedag, så då ska jag åka in till skövde med Johan och kolla i lite affärer, och sen på kvällen så blir det årets första innebandyträning, sp det blir kulkul!Lördag & dop

Hejhej! Sitter just nu framföe tv:n med la familia och Johan. Dagen har bestått av dop, för min lilla kusin Hugo. Dopet var jättmysigt och efyer det åt vi god mat och tårta på Strand. Tog väldigt myclet bilder idag, så det kanske kommer upp något imorgon heheh. Imorgon så ska jag bara vara med Johan, resten av familjen (-Jacob) ska på pay and jump i Munkebo då min syster ska hoppa två rundor. 

Denna veckan har allmänt gått väldigt fort, skoldagarna har bara flygit iväg, och likaså helgen. Hade mitt första och andra prov i gymnasiet, i Historia och Kemi. Historian gick lite sisådär, medans kemin gick rätt så bra faktiskt. Dock så har jag ett till kemiprov nu på onsdag, så det blir bara att pluggapluggaplugga. 

Nu ska vi snart krypa till kojs, så ni får ha det bra. Pussssssss ❤️


friluftsdag i spöregn

Två bilder från förra veckan. 
Hej på er!
Idag skulle vi ha en friluftsdag med skolan och såklart så skulle det spöregna. Dock så höll vi bara på till kl 10, så det var väldigt skönt att bara vara i skolan i 1 & en halv timme idag. Åkte hem till Hjo vid 12,  där mamma hämtade mig och sen åkte vi hemåt. Kollade på senaste avsnittet av ph, och efter det så somnade jag som en stock haha. Men nu ska jag försöka ta tag i lite läxor. Har ett historiaprov imorgon och ett kemiprov på torsdag, kulkul. 
 
Ha det bra, puss ♥

Sovmorgon= pluggmorgon

 

Lång dag


Hej! 
Skoldagen har varit väldigt lång då vi slutar 16.00 och har 6 lååånga lektioner. Okej, vissa är ganska korta, men ändå haha. Bussen gick från Tibro till Hjo direkt efter att jag slutat, och nu sitter jag på bussen hem från Hjo.
Läxor är det enda jag ska sysselsätta mig med ikväll, kanske försöka mig på en springtur då den förra inte var så lyckad hahaha.

3 små från rhoddan

 

Godmorgon på er!

Har sovmorgon idag vilket är vldigt skönt, eftersom att idag fick jag sova längre. Brukar i vanliga fall få åka tidiga bussen till skolan ändå, eftersom att det inte går någon buss från mig till den sena bussen. Men idag får jag skjuts av mamma. 
Igårkväll så tog jag en liten springtur som inte alls gick som jag ville. Har verkligen INGEN kondition kvar efter sommarlovet. Men ska försöka ta tag i springandet igen, för det är så skönt efteråt. 
 
 
 

night


Kryper till kojs med tända ljus, myyys!

Måndag

Hejhej!
Sitter just nu i skolan och väntar på att bussen ska komma. Jag slutade vid 2 då vi hade en föreläsning på eftermiddagen, men bussen gick en minut innan vi slutade, så det är lite surt att vänta en timme. Men läser lite bloggar och kollar kläder på datorn, så det går ändå rätt så snabbt. 
Igår runt 13-14 så åkte vi till mormor & morfar för att fira min syster, två av mina kusiner och min moster. Vi åt god mat och en väldigt god tårta. Eftersom att jag bloggar i skolan så skriver jag från min skoldator, och där har jag inte några bilder alls i stort sett, så detta får bli ett bildlöst inlägg.
 
Men nu ska jag gå ut till bussen, ha det bäst, puss!

älskade höst

 

Veckans jobbigaste dag, check!

Sitter just nu i soffan och det känns som mina ögon slocknar när som helst. Torsdag idag, vilket innebär en inte så rolig skoldag. Dock så hade vi sovmorgon som är rätt skönt, men eftersom att det inte går någon senare buss förbi mig så får jag åka tidigt ändå ":)))))". 
Men har läst lite historia och pluggat in några spanskaglosor i huvudet, historia är ett prov om lite mer än 1 vecka, jag jag började iallafall att plugga i tid för en gångs skull. 
Imorgon så åker jag troligtvis till Johan och sover där till Lördag och sen på Söndag så blir det kalas för systeryster och 2 av mina kusiner. 
 
Ha det så bra så hörs vi, puss!
 

TOMORROW IS FRIDAY


RHODOS GENOM MIN INSTAGRAM


Plugg, plugg, plugg...

... och ännu mera plugg. Men så är det när man åker utomlands och är ledig en vecka runt skolstarten. Så jag har suttit och räknat matte och pluggat lite historia nu i eftermiddags. Slutade vid 15 idag, så det var inte en så jobbig dag. Men imorgon så slutar jag vid 16 och det gillas inte.. Dessutom har vi mest lektioner imorgon också (kanske rätt självklart när vi slutar sent haha??). 
Kom på nu att jag inte har skrivit något sedan Rhodos. Men vi flög iallafall hem mot Sverie runt 11-12 (grekisk tid) tiden i Söndags kväll/natt, och var i Sverige vid 2 tiden (Svensk tid). Och eftersom att vi kom hem till huset halv 6 på Måndagmorgonen så var vi lediga hela dagen. Klockan 16 åkte jag till Johan och va med honom, fick även världens finaste örhängen av honom från Calvin klein, bild kommer! Sen har ju inte vädret varit det bästa sen vi kom hem, spöregnat hela dagen, så man saknar ju värmen på Rhodos en aning. 
 
Ni får ha det så bra, så hörs vi kanske imorgon!